Connect with us

Uncategorized

Резюме на Nintendo: Разкрити са нови покемони за Scarlet и Violet, плюс поглед към играта на Sonic Frontiers

Източник: iMore

Здравейте и добре дошли в обобщението на Nintendo тази седмица! Тази седмица е пълна с новини за Switch, тъй като най-накрая получихме нов трейлър за Pokémon Scarlet and Violet, който показва нови легенди, механика и други. Получихме и трейлър, който ни даде бърз поглед към играта на Sonic Frontiers и мненията на хората са противоречиви. Други новини: фен на Banjo-Kazooie направи фалшив трейлър за фалшиво продължение, което ни кара да припаднем. Още повече се случиха тази седмица, така че нека да стигнем до него.
Нови покемони, легенди и дата на излизане са разкрити в трейлъра на Scarlet and Violet

Благодарение на последния трейлър на Pokémon Scarlet and Violet, пуснат в сряда сутринта, вече знаем, че Gen 9 излиза на 18 ноември 2022 г. Освен това трябва да видим как всъщност изглеждат и трите начинаещи в 3D, тъй като досега са били пуснати само 2D изображения (с някои обучени предположения).

Pokémon Scarlet Violet Starters

Източник: The Pokémon Company

По време на видеото трябва да видим някои нови покемони, включително Pawmi от електрически тип, който изглежда се опитва да бъде Пикачу на това поколение. Показаха ни и Смолив от тревния/нормален тип с очарователно разтревоженото му лице, но безспорно любимият на феновете на новия покемон, както се вижда в Twitter, беше очарователното прасе от нормален тип, Лечонк. Трейлърът дори завърши с разкриване на ексклузивните версии Legendaries, Koraidon и Miraidon, които се появяват и в двете версии на играта. Dragon/Electric, няма потвърден официален тип за тези двамата отново.

Освен това вече знаем, че играчите ще имат различен учител в зависимост от версията, която играят, и че Gen 9 включва нов мултиплейър аспект, който позволява на до четирима играчи да се насладят на играта заедно. В тази рамка играчите могат да изследват отворения свят, както пожелаят, и не е нужно да следват линейна история. Това наистина се превръща в игра на Pokémon като никоя друга и ние от iMore нямаме търпение да излезе. Екипът на Violette през целия път!
Първият геймплей на Sonic Frontier, разкрит в тийзър, предизвиква сравнения с BotW… отново

Sega пусна първия си геймплей трейлър за Sonic Frontiers във вторник. Дълъг е само 38 секунди, но показва как ще работят някои битки и проучване. Нещо, което наистина привлече окото ми, беше тъмната музика, която свири през цялото видео. В миналото игрите на Sonic често включваха бърза техно музика, за да насърчат бързия живот на синьото размазване. Тези сериозни клавиши на пиано са рязък контраст с това.

Разбира се, всяка игра в наши дни изглежда се сравнява с The Legend of Zelda: Breath of the Wild (BotW), а Sonic Frontiers е откакто беше разкрита за първи път. BotW започна да набира популярност в Twitter малко след пускането на тийзъра, като хората сравняваха оскъдния отворен свят с последното приключение на Link. Има дори сравнения между настроенията на играта, като BotW се фокусира върху провалите на героите и мнозина се чудят дали същото нещо се е случило със Sonic и неговите приятели.

Sega обяви миналия месец, че планира Sonic Frontiers да бъде влиятелна промяна в играта като Sonic Adventure, която поставя основата за следващите 20 години Sonic игри. Ще трябва да видим дали таралежът може да изпълни тези планове.

Във всеки случай изглежда, че това наистина е така за това огромно преживяване в отворен свят. Като се има предвид, че играта се очаква да излезе на PS5, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S и PC, както и на Nintendo Switch, може да се наложи да освободим много място на нашите microSD карти, за да го играем.
Фен си представя трио Banjo-Kazooie, което перфектно улавя духа на платформинга

Banjo-Kazooie беше една от най-добрите игри, издадени през ерата на N64 и остана популярна класика през последните 24 години. Както може би знаете, Microsoft придоби Bear and the Bird през 2002 г. и пусна последната игра от поредицата, Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, през 2008 г., но не направи нищо с франчайза от. Тази липса на активност вероятно има нещо общо с Nuts & Bolts, които не са били добре приети по това време поради голямото отклонение от първоначалните си корени на платформата. Освен това, хората от Rare са преминали към други проекти. И все пак специалната фенбаза остава надежда за нов платформер Banjo-Kazooie.

Тази седмица Project Dream в YouTube пусна фалшив трейлър за фалшиво продължение на Banjo-Kazooie, озаглавено Banjo-Threeie. Като дългогодишен фен на Banjo-Kazooie, мога да кажа, че той перфектно улавя духа на първите две игри, като същевременно предоставя нови локации и игриви механики, които бих искал да изследвам. Има дори сцена, в която мечката и птицата се виждат с разумна конзола N64, пълна с тези емблематични очни ябълки. Само ако беше истинско.

Надяваме се, че Microsoft е наясно с предстоящата 25-та годишнина на Banjo-Kazooie през следващата година и ще направи нещо с тези герои. Те със сигурност все още предизвикват голям интерес, както се вижда, когато бяха пуснати като последните DLC бойци в Super Smash Bros. Ultimate.
Mario Strikers ще получат допълнителни герои след стартирането

Герои от бойната лига на Марио Страйкърс

Източник: Nintendo

Както беше случаят с много игри на Nintendo напоследък, Nintendo of America официално разкри чрез публикация в Twitter, че Mario Strikers: Battle League ще получи безплатни актуализации след стартирането и някои от тези актуализации ще включват допълнителни герои. Стратегията на Nintendo след стартирането получи много критики от фенове, които вярват, че игрите трябва да бъдат пуснати изцяло от самото начало, но не може да се отрече, че това бавно изтичане дава на игрите удължен живот, защото връща играчите да изпитат новото съдържание.

Въпросът сега е кои знаци ще бъдат добавени? Забележителни липсващи герои от предишни игри включват Bowser Jr., Diddy Kong, Petey Piranha, Birdo и Daisy. Има шанс да имаме и нови герои. Например, Toadette дори не съществуваше по време на последната игра на Mario Strikers, но беше добавена към Mario Golf Super Rush, когато получи актуализации след стартирането. Също така би било забавно да видим Камек или Полин на терена. Макар че е страхотно да видите герои на Nintendo извън Кралството на гъбите, като Самус, Линк, Зелда, Кърби и т.н., това е малко вероятно.
Nintendo казва, че ще поправи проблема със спирането на играта Kirby 64 следващата седмица

Kirby 64 Glitch Online Expansion Pack за Nintendo Switch

Източник: @Ferchou_27 в Twitter

Kirby 64: The Crystal Shards беше последната N64 игра, пусната в Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Въпреки това, някои играчи бързо откриха, че има проблем, който попречи на Kirby да се възстанови след определен тип удар в определени подводни зони и следователно не позволи на играчите да напредват по-нататък в играта, когато това се случи.

Намерена е грешка в #Кърби 64: The Crystal Shards за Nintendo 64 – Nintendo Switch Online, което може да попречи на играчите да напредват при определени условия. В началото на следващата седмица ще бъде пусната актуална корекция за справяне с този проблем. Извиняваме се за причиненото неудобство.

— Nintendo of America (@NintendoAmerica) 27 май 2022 г

След като беше уведомен за проблема, Nintendo се извини и каза, че работи по корекция, която ще бъде пусната следващата седмица. Не е ясно кога точно ще бъде пуснат този пластир, но е добре да видим, че Nintendo реагира толкова бързо на такова разочароващо усложнение.
Какво да играем тази седмица

Остават ни няколко месеца до излизането на Scarlet and Violet през ноември, така че ако трябва да се справите, бих препоръчал да играете една от многото игри на Pokemon на Switch. Ако все още не сте го направили, наистина трябва да играете Legends: Arceus and Sword or Shield.

До следващия път.

  • Ребека Ланс

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *